Interne communicatie – sleutel tot meer productiviteit

interne communicatieAls er iets fout loopt in een organisatie, wordt vaak op de manke communicatie gewezen. Zeker als er veranderingen plaatsgrijpen.

Deze opleiding leert hoe u de interne communicatie in uw bedrijf kan optimaliseren. Zowel strategie als uitvoering worden behandeld.

Een goede interne communicatie verhoogt de productiviteit en zorgt voor een gezonde bedrijfscultuur en gemotiveerde medewerkers.

Met tal van praktijkvoorbeelden wordt het belang van een intern communicatieplan getoond: wie speelt welke rol in de interne communicatie, welke middelen werken, hoe communiceer ik in tijden van verandering of crisis … Het komt allemaal aan bod tijdens deze krachtige opleiding.

 

EXTRA TROEVEN

1. Wij bieden u deze opleiding helemaal op maat. We werken met praktijkvoorbeelden van uw organisatie of bedrijf. U kan specifieke knelpunten naar voren brengen.

2. U kan tot 3 weken na de opleiding gratis een beroep op ons doen voor professionele feedback op uw intern communicatieplan. Bovendien biedt Commad de mogelijkheid van verdere begeleiding van uw interne communicatie.

3. Uw bedrijf of organisatie neemt deel met 2 tot 8 deelnemers. Het aantal deelnemers heeft géén invloed op de prijs.

Voor wie
Communicatiemedewerkers, HRM-medewerkers, directieleden, leidinggevenden, marketingmedewerkers, bestuursleden.
Voor profit, nonprofit en overheden.

Praktisch

  • 4 lessen van telkens 3 uur

  • 2 tot 8 deelnemers

  • locatie naar keuze: uw bedrijf/organisatie of in de lokalen van Commad in Kortrijk

  • uw investering: 2.520 euro voor de hele groep (excl. btw en verplaatsingen)


Contacteer ons voor meer informatie of voor een afspraak. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.